Publibox

 

Vind kortingsbonnen uit jouw regio

 

Vind kortingsbonnen uit jouw regio

Reclame maken voor je bedrijf?

En wil je meer klanten over jouw winkelvloer? Publibox helpt je, zeer gericht en met kracht, efficiëntie en power. Met mooie acties en kortingen boosten we je winkelbereik zonder dat je er zelf kostbare tijd hoeft in te investeren. Bovendien krijg je exclusiviteit in jouw sector en zorgen we voor een kwalitatieve huis-aan-huis bedeling van het bonnendoosje via bpost. Zo belandt jouw bon in de bus bij duizenden gezinnen en profiteer je in één klap van maximale visibiliteit. En zo halen we meer uit jouw buurt.

promotmateriaal

Wat is Publibox?

Sinds 2018 is Publibox de nieuwe naam van Publibon. Slechts één letter verschil, maar zoveel veranderingen. Het doosje, de kortingsbonnen en de website kregen een update en zijn daarmee even aantrekkelijk als de kortingen zelf.

 

Reclame maken voor jouw bedrijf? Met kwalitatieve, betaalbare en impactvolle huis-aan-huis reclame brengt Publibox jouw zaak nog dichter je klant. En de buurt nog dichter bij jou, want ook de slogan ‘Haal meer uit je buurt’ doet wat het zegt: zoveel mogelijk mensen uit je omgeving laten kennismaken met je product, jouw kennis en persoonlijk advies.

Waarom kiezen voor Publibox?

Publibox maakt reclame voor jouw bedrijf en helpt je om op een doeltreffende en budgetvriendelijke manier meer klanten te winnen. Hoe? Ontdek het in onze troeven:

1

Exclusiviteit
in je sector

Neem voorsprong op je concurrenten door als eerste (en enige) een voordeel te schenken aan je lokale doelgroep.

2

Huis-aan-huis
bedeling via bpost

Eén of twee keer per jaar (naargelang regio) valt het Publibox-bonnendoosje in de brievenbus bij gezinnen. De volgende uitgaves staan gepland voor:

 

Week 38 2022 (week van 19/09):
provincies Antwerpen + Oost-Vlaanderen (Waasland)

 

Week 10 2023 (week van 06/03):
gans Vlaanderen

3

Betaal geen
gemeentetaksen

Publibox betaalt de gemeentebelasting in jouw plaats. Dat levert je meteen een mooie besparing op.

4

Online
promotie

Via sociale media, Google en zeer gerichte advertenties verhogen we ook online je visibiliteit. Voor een maximaal bereik en een optimale ‘return on investment’.

5

Promotiemateriaal
voor je winkel

Je ontvangt affiches en displays om je Publibox-promoties ook in je winkel in de kijker te zetten. Als geheugensteuntje voor de klant of extra verkoopargument voor de handelaar.

6-new

Wedstrijdactie

Iedereen die het bonnendoosje opent, maakt met een unieke wedstrijdcode kans op 1 van de 5 aankoopcheques t.w.v. € 500 die ze kunnen gebruiken bij hun favoriete handelaar.

Ontvang een gratis proefpakket!

Wil jij ook

  • Je winkelbereik boosten?
  • Meer & nieuwe klanten aantrekken?
  • Je webverkoop stimuleren?
  • Bestaande klanten belonen?

Neem dan nu contact met ons op voor een gratis proefpakket en ontdek de vele voordelen!

Hand

1.980.586

doosjes per jaar

139

tevreden handelaars

1.386.382

impressies online

Hoe onze klanten Publibox ervaren?

“We gaven consumenten een kortingskeuze: € 25 of € 50, afhankelijk van de aankoopwaarde. Dat het een succes was, bewijzen de 80 nieuwe klanten die tevreden buiten stapten met een nieuwe (zonne)bril.”

Brilcenter Sierens

Eeklo

“Na 1 Publibox-drop kregen we maar liefst 30 nieuwe klanten over de vloer die gemiddeld € 700 spendeerden. Mooi, toch?”

Optiek de Groeve

Herent

“Dankzij Publibox vonden maar liefst 300 nieuwe klanten de weg naar onze zaak. Deze samenwerking is voor ons dan ook heel waardevol.”

Electro Vleugels

Averbode

"In de maand van de bedeling merkten we een opvallende stijging in onze verkoopcijfers: dankzij onze procentuele kortingsbon van 21% verkochten we 15 nieuwe slaapuitrustingen."

N8 Slaapcomfort

Diest

"In volle coronaperiode maakte de Publibox-actie voor ons echt een verschil. Door de actiebonnen in te zetten voor aankopen in onze fysieke winkel én in onze webshop, kregen we een retour van 1100 bonnen!"

Lingerie Intimo

Oostkamp

"Het is altijd spannend wachten tot wanneer het Publibox-doosje in de bus gedropt is, maar opnieuw lokte de bonnenactie veel nieuwe klanten naar onze zaak."

Scalini Mode

Hulshout

"Wij hadden nooit durven denken dat de bonnenactie zo'n succes zou zijn. Met amper bijkomende handling gebruikten 1900 consumenten onze bon voor een gratis orchidee."

Tuincentrum Thiels

Heist-op-den-Berg

"Met een mooie korting belonen we niet alleen onze bestaande klanten, we zagen ook een pak nieuwe gezichten in onze vestigingen."

Brico

Lokeren & Tielt-Winge

Ook je bedrijf promoten?

Deze klanten promoten hun bedrijf met Publibox en halen meer uit hun buurt. Wil je net als hen je winkelbereik boosten?

gsm

Ook meer klanten over je winkelvloer?

Publibox helpt je graag! Met een terugkerende huis-aan-huis bedeling maken we reclame voor jouw winkel. Altijd op een kwalitatieve, betaalbare en impactvolle manier.

 

Neem een voorsprong op je concurrenten en spreek je doelgroep aan met een sterke boodschap en/of voordeel. We garanderen je maximale visibiliteit en creëren impact tegen een budgetvriendelijke prijs. Meer weten?