Publibox

 

Vind kortingsbonnen uit jouw regio

 

Vind kortingsbonnen uit jouw regio

Lok meer klanten naar je winkel

Wil je meer relevante klanten bereiken in je buurt? Zeer gericht en zonder dat je diep in de geldbuidel moet tasten? Kies dan voor Publibox en krijg een streepje voor op je concurrenten. Met exclusieve acties en kortingen gaan we samen voor een groter bereik én een betere verkoop.

De bonnen kunnen je klanten online downloaden, maar één of twee keer per jaar (naargelang regio) bedelen we ook het Publibox-bonnendoosje. Bovendien betaalt Publibox voor jou de gemeentebelastingen.

Welke voordelen biedt Publibox je als handelaar?

Publibox wil je op een doeltreffende en budgetvriendelijke manier helpen om nieuwe klanten te winnen. Dat doen we met onderstaande troeven.

1.svg

Exclusiviteit in je sector

Neem voorsprong op je concurrenten door als eerste (en enige) kortingsbonnen te schenken aan je lokale doelgroep.

2.svg

Bedeling via bpost

Eén of twee keer per jaar (naargelang regio) valt het Publibox-bonnendoosje in de brievenbus bij gezinnen. De volgende verspreiding staat gepland voor 3 maart 2020.

3.svg

Gemeentetaksen door ons betaald

Publibox betaalt de gemeentebelasting in jouw plaats. Dat levert je meteen een mooie besparing op.

4.svg

Onlinepromotie

Via de sociale media en advertenties verhogen we ook online je visibiliteit. Voor een maximaal bereik en een optimale ‘return on investment’.

5.svg

Promotiemateriaal voor je winkel

Je ontvangt affiches en displays om je Publibox-promoties ook in je winkel in de kijker te zetten. Als geheugensteuntje voor de klant of extra verkoopargument voor de handelaar.

6.svg

Wedstrijdactie
'Gouden bon'

In een aantal Publibox-doosjes zit een ‘gouden bon’ verborgen. Zo prikkelen we de nieuwsgierigheid van de ontvangers.

Publibox is voor ons een vaste waarde in ons communicatieplan. Met Publibox bereiken we onze vaste klanten (van rond de kerktoren) en krijgen we ook nieuwe gezichten over de vloer. We zijn al 27 jaar heel tevreden over de manier van werken en het resultaat die de Publibox met zich meebrengt.

Marc & Dorine
Zaakvoerders Juwelen & optiek Dorine & Marc
dorineenmarc-homepagina.png

The baby’s corner is met the kid’s corner, the mum’s corner & the granny’s corner op vandaag een unieke beleving geworden van 2500 m2 met een waaier aan babyartikelen, kinderkleding, kinderkamers, park- & bedlinnen, educatief speelgoed, kinderwagens, zwangerschapskleding, schoolartikelen, autozitjes en zoveel meer. Onze missie belooft kwaliteit en zorg. De Publibox laat ons toe om elk jaar opnieuw een heel mooi voordeel uit te werken omtrent onze producten voor heerlijke en warme momenten als zwangerschap, geboorte, communie, verjaardag, back to school, sinterklaas en kerstmis. Dit offline communicatiemiddel is naast ons eigen magazine Spruitjes een vaste waarde in onze communicatiemix om onze doelgroepen mama, baby & kind en oma te bereiken.

Sonia Pypaert
Managing director The baby's corner
image016.jpg

Voor ons is Publibox al 20 jaar een vaste waarde. Meerdere punten zorgen ervoor dat dit voor ons rendabel is; de exclusiviteit-garantie betekent dat wij bestaande én nieuwe klanten lokken met een aantrekkelijke actie, de bedeling via bpost staat garant voor een goeie bedeling met goeie zichtbaarheid in de brievenbus én het is tenslotte ook nog betaalbaar.

Geert Omez
Zaakvoerder AD Delhaize Roeselare

Deze bedrijven kiezen al voor Publibox

Wil ook jij graag meer uit je winkel halen? Vergroot dan je bereik met Publibox. Net als de klanten hieronder.

LogoZwitserland.png
LogoThermen.png
LogoLinnenkstje.png
LogoFonce.png
LogoBrico.png
LogoAlibi.png
lunchgarden.jpg
interflower.jpg