Publibox

 

Vind kortingsbonnen uit jouw regio

 

Vind kortingsbonnen uit jouw regio

Reclame maken voor je bedrijf?

En wil je meer klanten over jouw winkelvloer? Publibox helpt je, zeer gericht en met kracht, efficiëntie en power. Met mooie acties en kortingen boosten we je winkelbereik zonder dat je er zelf kostbare tijd hoeft in te investeren. We zorgen voor een kwalitatieve huis-aan-huis bedeling van het bonnendoosje via Bpost. Zo belandt jouw bon in de bus bij duizenden gezinnen en profiteer je in één klap van maximale visibiliteit. En zo halen we meer uit jouw buurt.

promotmateriaal

Wat is Publibox?

Publibox, dat is één bonnendoosje boordevol acties en kortingen dat dankzij een kwalitatieve bedeling in de bus van duizenden gezinnen valt. Wil je reclame maken voor je zaak? Publibox helpt je daarbij. Snel, efficiënt en tegen een voordelig tarief. Want zonder er zelf kostbare tijd in te hoeven investeren, profiteer je in één zending van maximale visibiliteit in jouw regio. 

Waarom kiezen voor Publibox?

Publibox maakt reclame voor jouw bedrijf en helpt je om op een doeltreffende en budgetvriendelijke manier meer klanten te winnen. Hoe? Ontdek het in onze troeven:

icon1

Aantrekkelijk design

Wij laten je bon opvallen. 

icon2

Huis-aan-huis bedeling

Via bpost en Paperboy in de week van 4 maart 2024

icon3

Maximale zichtbaarheid

Dankzij online advertenties en social media krijgt jouw zaak ook online de aandacht die ze verdient.

icon4

Budgetvriendelijk

We betalen de gemeentetaksen (eenmalig forfait van €28).

icon5

Kant-en-klare communicatietools

Ontvang een raamsticker, affiches en display met 500 extra bonnen om jouw Publibox-actie ook in je winkel te promoten.

icon6

#locallove

We bedelen in de gemeente(s) die jij wilt.

icon7

Exclusieve wedstrijd

We boosten de openingsrate van het bonnendoosje met een exclusieve wedstijd: iedereen maakt kans op een gratis verblijf in Center Parcs of cadeaucheques.

icon8

Online promotie

We combineren print met publicatie op publi-box.be om je zichtbaarheid niet alleen op papier te vergroten, maar ook online.

Ontvang een gratis proefpakket!

Wil jij ook

  • Je winkelbereik boosten?
  • Meer & nieuwe klanten aantrekken?
  • Je webverkoop stimuleren?
  • Bestaande klanten belonen?

Neem dan nu contact met ons op voor een gratis proefpakket en ontdek de vele voordelen!

Hand

1.980.586

doosjes per jaar

139

tevreden handelaars

1.386.382

impressies online

Hoe onze klanten Publibox ervaren?

“We gaven consumenten een kortingskeuze: € 25 of € 50, afhankelijk van de aankoopwaarde. Dat het een succes was, bewijzen de 80 nieuwe klanten die tevreden buiten stapten met een nieuwe (zonne)bril.”

Brilcenter Sierens

Eeklo

“Na 1 Publibox-drop kregen we maar liefst 30 nieuwe klanten over de vloer die gemiddeld € 700 spendeerden. Mooi, toch?”

Optiek de Groeve

Herent

“Dankzij Publibox vonden maar liefst 300 nieuwe klanten de weg naar onze zaak. Deze samenwerking is voor ons dan ook heel waardevol.”

Electro Vleugels

Averbode

"In de maand van de bedeling merkten we een opvallende stijging in onze verkoopcijfers: dankzij onze procentuele kortingsbon van 21% verkochten we 15 nieuwe slaapuitrustingen."

N8 Slaapcomfort

Diest

"In volle coronaperiode maakte de Publibox-actie voor ons echt een verschil. Door de actiebonnen in te zetten voor aankopen in onze fysieke winkel én in onze webshop, kregen we een retour van 1100 bonnen!"

Lingerie Intimo

Oostkamp

"Het is altijd spannend wachten tot wanneer het Publibox-doosje in de bus gedropt is, maar opnieuw lokte de bonnenactie veel nieuwe klanten naar onze zaak."

Scalini Mode

Hulshout

"Wij hadden nooit durven denken dat de bonnenactie zo'n succes zou zijn. Met amper bijkomende handling gebruikten 1900 consumenten onze bon voor een gratis orchidee."

Tuincentrum Thiels

Heist-op-den-Berg

"Met een mooie korting belonen we niet alleen onze bestaande klanten, we zagen ook een pak nieuwe gezichten in onze vestigingen."

Brico

Lokeren & Tielt-Winge

Ook je bedrijf promoten?

Deze klanten promoten hun bedrijf met Publibox en halen meer uit hun buurt. Wil je net als hen je winkelbereik boosten?

gsm

Ook meer klanten over je winkelvloer?

Publibox helpt je graag! Met een terugkerende huis-aan-huis bedeling maken we reclame voor jouw winkel. Altijd op een kwalitatieve, betaalbare en impactvolle manier.

 

Neem een voorsprong op je concurrenten en spreek je doelgroep aan met een sterke boodschap en/of voordeel. We garanderen je maximale visibiliteit en creëren impact tegen een budgetvriendelijke prijs. Meer weten?