Publibox

Wedstrijdvoorwaarden Publibox - voorjaar 2021

Wedstrijdvoorwaarden van de Gouden Bon-wedstrijd.

 

1. Algemeen

1.1 Hierna volgen de voorwaarden en regels die gelden tussen de deelnemers aan de Publibox wedstrijd en de organisator, bvba Promarket – Ieperstraat 41 A - 8610 Kortemark (hierna Promarket). Deelnemen houdt in dat men dit reglement onvoorwaardelijk aanvaardt.

1.2 De wedstrijd in het voorjaar loopt van maandag 1 maart 2021 tot en met zondag 14 maart 2021.

1.3 De wedstrijd in het voorjaar staat open voor personen met een fysiek postadres in de provincies West-Vlaanderen (m.u.v. van de gemeentes De Panne, Koksijde, Nieuwpoort, Middelkerke, Oostende, Bredene, De Haan, Blankenberge, Knokke, Mesen en Spiere-Helkijn), Oost-Vlaanderen (m.u.v. Stad Gent en Zelzate), Vlaams-Brabant (m.u.v. de gemeentes: Galmaarden, Bever, Herne, Pepingen, Halle, Sint-Pieters-Leeuw, Drogenbos, Beersel, Linkebeek, Sint-Genesius-Rode, Hoeilaart, Vilvoorde, Machelen, Zaventem, Kraainem, Wezembeek-Oppem, Overijse en Leuven), Antwerpen (gemeentes: Aartselaar, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Edegem, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Herentals, Herenthout, Herselt, Hove, Hulshout, Kontich, Lille, Lint, Malle, Nijlen, Putte, Puurs, Ranst, Rijkevorsel, Schilde, Sint-Amands, Vorselaar, Westerlo, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven en Zoersel) en Limburg (gemeentes: Alken, Borgloon, Gingelom, Halen, Heers, Herk-De-Stad, Nieuwerkerken, Sint-Truiden en Wellen. Promarket heeft een lijst opgesteld zodat van elke Gouden Bon geweten is in welke (deel)gemeente deze is bedeeld geweest. Promarket heeft géén zicht op wie wel of geen Gouden Bon zal ontvangen, maar kan wel nagaan of de gekregen gegevens van een winnaar corresponderen met de gegevens in zijn lijst.

1.4 Over deze wedstrijd zal geen correspondentie of telefonische communicatie worden gevoerd. Enkel per e-mail en via het wedstrijdplatform zal er gecommuniceerd worden door Promarket.

1.5 De wedstrijd is gratis en zonder aankoopverplichting en doet geen verbintenis ontstaan in hoofde van Promarket. Bijgevolg is elke aansprakelijkheid vanwege Promarket uitgesloten, inbegrepen voor technische onderbrekingen, vertragingen in het e-mailverkeer, of verlies of beschadiging van verstuurde gegevens.

1.6 Door aan deze wedstrijd deel te nemen aanvaardt de deelnemer alle punten van het reglement, evenals elke beslissing die de organisatoren zouden moeten nemen. Elke poging tot fraude wordt bestraft met onmiddellijke uitsluiting van de deelnemer. Druk-, spel- en zet- of andere dergelijke fouten kunnen niet ingeroepen worden als grond voor welke verplichting dan ook vanwege Promarket. Geschillen worden beslecht door de wedstrijdleiding, aangesteld door Promarket. De beslissingen zijn finaal en bindend.

1.7 Indien een bepaling van dit reglement ongeldig of onafdwingbaar zou worden verklaard, zal dit geen invloed hebben op de geldigheid of afdwingbaarheid van de andere bepalingen.

 

2. Deelname

2.1 Iedereen die een genummerde (****/50) Gouden Bon terugvindt in zijn Publibox, heeft gewonnen.

2.2 De door de deelnemer opgegeven naam- en adresgegevens moeten overeenkomen met de echte persoonsnaam en adres van de persoon die deelneemt. Enkel wanneer de persoonsgegevens correct werden opgegeven, komt men in aanmerking voor een prijs.

2.3 Een deelnemer kan slechts éénmaal winnen.

2.4 Komen niet in aanmerking voor een prijs: de personeelsleden van Promarket bvba en van andere bedrijven die hebben meegewerkt aan het tot stand komen van deze wedstrijd, evenals hun familieleden die op hetzelfde adres gedomicilieerd zijn. 


2.5 Per fysisch adres kan slechts één persoon winnen. In geval personen die op hetzelfde adres wonen meer dan één keer winnen, krijgen zij één prijs.

 

3. Wedstrijdverloop

3.1. Iedereen die een genummerde (****/50) Gouden Bon terugvindt in zijn Publibox, heeft gewonnen. De winnaar dient zijn/haar gegevens (naam, adres, e-mailadres en unieke code) door te geven via het wedstrijdplatform dat voorzien is op de website www.publi-box.be.

 

4. De prijzen

50 waardebonnen, goed voor een gratis verblijf* in één van de volgende parken van Center Parcs Europe NV (Erperheide, De Vossemeren, Les Ardennes, Het Meerdal, De Kempervennen, Het Heijderbos, Limburgse Peel en Le Lac d’Ailette).

 

*

- Geldig voor een weekend (vr – ma) of midweek (ma – vr).

- Geldig voor een 4 pers. Comfort cottage.

- Niet geldig voor schoolvakanties en/of feestdagen.

- Geldig t/m 18 april 2021

 

5. Aanduiding van de winnaars

5.1. De personen die hun gegevens en de unieke code bevestigen via het wedstrijdplatform zullen onmiddellijk een e-mail terugkrijgen met een bevestiging dat ze gewonnen hebben.

5.2. Indien de persoon heeft deelgenomen maar niet voldoet aan alle voorwaarden van dit reglement, wordt de prijs opnieuw ter beschikking gesteld in de wedstrijd.

5.3. De prijzen kunnen niet worden omgeruild en zijn niet inwisselbaar tegen geld.

5.4. Tijdens de duur van de wedstrijdperiode wordt door de wedstrijdleiding een lijst met winnaars met toekenning van de prijzen opgesteld conform de criteria genoemd in de artikelen 2, 3, 4 en 5. De winnaars zullen per e-mail ingelicht worden.

5.5 De waardebonnen zullen binnen de 30 dagen na het beëindigen van de wedstrijd opgestuurd worden naar het adres van de winnaars.

 

Privacy

 

Privacy Statement

Via uw deelname aan deze wedstrijd wil Promarket, waarvan Publibox een merk is, u de kans geven om een prijs te winnen. Transparantie omtrent de verwerking van uw gegevens achten wij zeer belangrijk. Uw privacy en de bescherming van uw persoonlijke levenssfeer staan voor ons centraal. Daarom informeren wij u graag over de gedragscode die wij hiervoor hanteren: - De informatie en personengegevens die bij deze wedstrijd worden verzameld, zijn bestemd voor intern gebruik van Promarket. Promarket respecteert de wet van 8 december 1992 en 11 december 1998 in verband met de bescherming van de persoonlijke levenssfeer en gegevensverwerking. Promarket verbindt zich ertoe uw persoonsgegevens enkel te gebruiken om u te informeren over de diensten van Publibox en Publibox-wedstrijden. - Uw gegevens worden nooit aan onze partners doorgegeven en blijven altijd in het bezit van Promarket. - Promarket doet zijn uiterste best om aanbiedingen te zoeken die aansluiten bij ieders verwachtingen. In geen geval kan Promarket aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van een aanbod of voor de producten en diensten die door de partners worden voorgesteld. - Uw gegevens zijn binnen Promarket enkel toegankelijk voor een beperkt aantal mensen die zich specifiek met deze materie bezighouden. - Toegang en recht op schrapping. U heeft steeds toegang tot uw persoonsgegevens: wanneer u gegevens verschaft aan Promarket kan u uw gegevens opvragen, verbeteren of schrappen. Het volstaat om daartoe een verzoek te richten aan Promarket. De verantwoordelijke voor de verwerking van dit bestand is bvba Promarket – Ieperstraat 41 A 8610 Kortemark.